Політика щодо персональних даних
ТОВ «Юла Компані», яка оперує сайтом
https://praktika.yula.ua/

редакція діє з 06.06.2021

Ми відповідально ставимось до обробки та зберігання персональних даних споживачів наших послуг. Персональні дані – це будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо, або опосередковано, ідентифікувати цю особу, включаючи його персональні дані, в розумінні законодавства про захист персональних даних.

Ця Політика щодо персональних даних (далі – «Політика») містить опис різновидів персональних даних, які ми отримуємо від користувачів наших сайтів (в тому числі, мобільної версії сайту) і наших клієнтів. Вона є інтегральною частиною Публічного договору пропозиції отримання послуг від ТОВ «Юла Компані»/ФО-П Яцечко Ю.О. та правила використання сайту https://praktika.yula.ua/, специфічні терміни якого використовуються також і в цій Політиці. У цьому документі ми детально описуємо цілі, способи і методи збору та обробки вашої персональної інформації:

Зміст:
1. Яку інформацію ми збираємо і навіщо
2. Метод і місце обробки персональних даних
3. Використання персональної інформації
4. Захист персональних даних
5. Доступ до інформації
6. Cookie-файли, веб-маячки та інші технології
7. Прицільна (таргетована) реклама
8. Посилання на інші сайти
9. Наші інші сайти і онлайн-сервіси
10. Внесення змін до Політики
11. Юридична інформація
12. Контакти власників сайту

1. Яку інформацію ми збираємо і навіщо

Інформація, яку ви нам надаєте
Ми збираємо і обробляємо таку інформацію:
• ім'я, прізвище та по батькові користувача (клієнта);
• поштова адреса;
• адреса електронної пошти;
• телефон;
• дані соціальних мереж.

Ми збираємо тільки ті дані, які ви надаєте нам добровільно з метою взаємодії з нами. Наприклад, ми можемо збирати персональні дані (інформацію з вашого загальнодоступного профілю соціальної мережі) для того щоб отримати від вас відгук про наші послуги. Або ж, ми запитуємо інформацію про місцезнаходження для реєстрації на сайті з метою надання послуг, або запрошення до участі в акціях. Ви маєте право відмовитись від надання нам цієї інформації, але, у такому випадку, наш сайт і сервіси можуть працювати не коректно, або ж частина їх функціоналу виявиться недоступною.

Крім того, коли ви відвідуєте наш веб-сайт, ми можемо отримувати певну інформацію про вас автоматично. Така інформація включає: (а) вашу IP-адресу, (б) відомості про операційну систему вашого комп'ютера/мобільного пристрою, (в) тип браузера, (г) тип вашого пристрою, (д) унікальний ідентифікатор пристрою (UDID)/ідентифікаційний номер мобільного обладнання (MEID) вашого мобільного пристрою, (е) адресу сайту, на якому було розміщено посилання на нас, та (є) інформацію про сторінки та розділи, які ви відвідали на нашому веб-сайті.

Ми можемо використовувати зазначену інформацію для управління, технічного обслуговування і налаштування нашого веб-сайту та сервісів. У цій Політиці ми також надаємо додаткову інформацію про те, як ми використовуємо файли cookie.
Мобільні пристрої та інформація про місцезнаходження

Мобільна версія нашого сайту, за умови надання вашої окремої згоди (наданої вами через відповідні інструменти вашого пристрою), може отримувати інформацію про точне місцезнаходження мобільного пристрою, використовуючи або (а) технології GPS, Wi-Fi, Bluetooth, або (б) з огляду на відстань до найближчої базової станції мобільного зв'язку.
Ми використовуємо цю інформацію для надання послуг, актуальність яких залежить від місцезнаходження користувача. Наприклад, щоб визначити спеціальні пропозиції для жителів певного регіону, які можуть бути їм цікаві, або ж для персоналізації їх взаємодії з нами.

Ви завжди можете відкликати свою згоду на визначення вашого місцезнаходження, яку ви надали, відключивши функцію збору даних про місцезнаходження (в налаштуваннях вашого пристрою або вашого браузера). Якщо ви хочете відключити функцію визначення місця розташування на вашому мобільному пристрої – радимо звернутися до провайдера послуг мобільного зв'язку або виробника мобільного пристрою. Якщо ви хочете, щоб ми видалили вашу інформацію про місцезнаходження – будь ласка, відправте нам електронний лист за адресою, вказаною в останньому розділі цієї Політики з відповідними тематикою та змістом. Зверніть увагу, що після видалення зазначених даних деякі сервіси можуть працювати не коректно.

2. Метод і місце обробки персональної інформації

Метод обробки
Обробка персональних даних здійснюється з використанням комп'ютерів та/або засобів автоматизації відповідно до процедур і методів, які відповідають цілям збору даних.

У деяких випадках, персональні дані які збираються можуть бути доступні певним категоріям відповідальних осіб ТОВ «Юла Компані» (далі – «Оператор даних»), пов'язаних із забезпеченням функціонування сайту (таким як адміністрація компанії, відділ продажів, відділ маркетингу, кол-центр, юридичний відділ, системні адміністратори), або третім особам (таким як незалежні постачальники технічних послуг, поштові організації, постачальники послуг хостингу, компанії-постачальники інформаційних технологій, служби зв'язку, юридичні радники), яким ми доручаємо, за необхідності, виконувати функції обробника даних, або інші пов'язані з обробкою функції. Ви маєте право запитати у нас перелік зазначених осіб, які залучені до виконання таких функцій.

Місце обробки даних
Дані обробляються в нашому офісі та в інших місцях, де знаходяться особи, які займаються їх обробкою. За додатковою інформацією слід звертатися до Оператора даних шляхом відправлення електронного листу за адресою, вказаною в останньому розділі цієї Політики з відповідними тематикою та змістом.

3. Використання персональної інформації

З метою надання послуг, ваші персональні дані може бути використані та оброблені всередині Оператора даних.

Будь-яке використання ваших персональних даних Оператором даних здійснюється відповідно до цієї Політики. Ми можемо час від часу направляти вам повідомлення, що містять маркетингову/рекламну інформацію про наші продукти та послуги, акційні пропозиції і т.д. Якщо ви не надасте нам згоди на отримання зазначених повідомлень (в процесі реєстрації або замовлення послуг), ми не будемо вам їх направляти.

Ми маємо право залучати інші компанії з метою надання послуг та організації рекламних кампаній. Ці компанії також можуть отримати доступ до частини ваших персональних даних, та лише в тому обсягу, який є необхідним для виконання їх функцій. При цьому, вони не мають права використовувати їх для будь-яких інших цілей.

4. Захист персональних даних

Ми проводимо усі комерційно обґрунтовані заходи для запобігання несанкціонованого доступу до персональних даних, отриманих в процесі користування нашим сайтом або нашими Послугами. Ми прагнемо захищати ваші персональні дані, проте ми закликаємо приймати усі доступні вам заходи обережності з метою захисту ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього частіше змінюйте паролі, використовуйте комбінації букв і цифр при їх формуванні, а також користуйтеся безпечним браузером при інтернет-серфінгу.

Забезпечення інформаційної безпеки дітей
Ми свідомо не займаємося збором персональних даних дітей та осіб молодше 18 років, і не направляємо їм жодних запитів на надання персональної інформації. Ми не несемо відповідальності за випадки фактичного збору персональних даних цієї категорії осіб у тих випадках, коли представниками таких вікових категорій була дана неправдива інформація про свій вік під час реєстрації (наприклад, з метою отримання доступу до закритих частин сайту та розміщеної там інформації, або наших Послуг).

5. Доступ до інформації

Ви повністю контролюєте усі персональні дані, які надаєте нам. Ви маєте право в будь-який момент уточнити/змінити особисту інформацію яку ми від вас отримали, або ж змінити налаштування отримання рекламної та маркетингової інформації від нас та наших партнерів. Ви маєте право в будь-який час попросити нас видалити всю зібрану про вас інформацію, тобто маєте право на забуття. Ви можете реалізувати таке право шляхом надсилання електронного листа за адресою, вказаною в останньому розділі цієї Політики з відповідними змістом та тематикою.

6. Cookie-файли, веб-маячки та інші технології

Веб-сайт збирає інформацію про вашу поведінку на нашому сайті та про відвідування сторінок сайту, з метою: (а) отримання статистики відвідувань і ефективності використання сайту, та (б) формування персонального підходу і адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача.

Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких – cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, які будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої його ідентифікації веб-сайтом.

Найчастіше cookie-файли використовуються для оцінки ефективності роботи веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тем і розділів, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-яких персональних даних. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом. З плином часу ця інформація дозволяє поліпшити його досвід.

Cookie-файли зазвичай діляться на сесійні і постійні.
Сесійні cookie-файли допомагають ефективно пересуватись по веб-сайту таким чином, що запитана в рамках одної сесії інформація вже не буде запитуватися знову. Сесійні cookie-файли зберігаються в тимчасовій пам'яті і стираються із закриттям браузера.
Постійні cookie-файли зберігають користувацькі налаштування для поточних і наступних візитів (наприклад, спрощують авторизацію на сайті - дозволяють запам'ятати облікові дані користувача). Вони зберігаються на жорсткому диску комп'ютера або накопичувачі мобільного пристрою і активізуються під час запуску браузера. Ми використовуємо постійні cookie-файли для збереження корисної для нас інформації, наприклад, про мову і країну користувача.
Якщо ви не бажаєте більше отримувати файли cookie, або ж якщо ви хочете щоб вас інформували про отримання cookie, налаштуйте ваш веб-браузер відповідним чином. Однак, якщо ви відключите всі файли cookie, ви не зможете скористатись деякими сервісами та функціями сайту.

7. Прицільна (таргетована) реклама

Ми використовуємо файли cookie, Google Remarketing Tag, Facebook Pixel, та інші рекламні технології для того, щоб демонструвати вам саме ту рекламу, яка відповідає вашим індивідуальним інтересам та вподобанням. Цей розділ Політики надає додаткову інформацію про це.

Ви можете бачити персоніфіковану рекламу про нас в мережі Інтернет, показ якої базується на ваших вподобаннях. Ці дані дають нам можливість налаштувати рекламу з урахуванням ваших демографічних даних, використовувати контекстну рекламу та персоніфікувати пропозицію послуг. Також, цей процес допомагає нам оцінювати ефективність маркетингових інструментів і рекламних кампаній. Ви можете відмовитися від показу цільової реклами, відвідавши такі сайти:
www.aboutads.info/choices/
www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp/
www.evidon.com/

Будь ласка, зверніть увагу, що навіть якщо ви відключите цю опцію, то всеодно будете бачити нашу рекламу в мережі Інтернет. При цьому, вона не буде націлена на ваші індивідуальні вподобання.

8. Посилання на інші сайти

Якщо ви відвідуєте сторонні сайти, які нами не обслуговуються (наприклад, переходячи за посиланнями, що розміщені на нашому сайті) вам необхідно окремо ознайомитися з їх умовами збору і обробки персональних даних, а також з їх принципами роботи. Ми не несемо відповідальності за політику і практику збору даних інших компаній. Будь-яка інформація, яку ви надаєте їм, збирається відповідно до їх політик та правил.

9. Наші інші сайти і онлайн-сервіси

Усі наші сайти та онлайн-сервіси (якщо такі існують) регулюються цією Політикою. У процесі надання послуг, ми зобов'язуємося дотримуватись правил забезпечення захисту персональних даних, які викладені в цьому документі.

10. Внесення змін до Політики

Ми маємо право вносити зміни в цю Політику в будь-який час, розмістивши нову редакцію Політики у відповідному розділі сайту.
У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними в Політику, ви повинні припинити користуватися нашим сайтом і послугами. Ви також маєте право вимагати видалення ваших персональних даних шляхом відправлення електронного листу за адресою, вказаною в останньому розділі цієї Політики із відповідними змістом та тематикою.

Ця Політика поширюється на усі персональні дані користувачів нашого сайту та клієнтів, незалежно від методу їх збору та способу їх отримання.

11. Юридична інформація

Ця Політика відповідає вимогам Закону України № 2297-VI «Про захист персональних даних» від 01.06.2010.
Також, ця Політика відповідає вимогам законодавства більшості країн СНД, та містить докладні (а) відомості про дані, що збираються, (б) мету, (в) способи їх збору, (г) обробки та (д) використання.


Примітка для користувачів РФ: справжня Політика відповідає вимогам Федерального закону від 27.07.2006 р №152-ФЗ «Про персональні дані».


Примітка для європейських користувачів: справжня Політика не відповідає вимогам передбаченим Загальним регламентом захисту даних (Регламент ЄС 2016/679 від 27 квітня 2016 року, або GDPR), тому прийняття та обробка персональних даних резидентами та громадянами країн ЄС не здійснюється.


Ця Політика відповідає вимогам Закону України № 2297-VI «Про захист персональних даних» від 01.06.2010.
Також, ця Політика відповідає вимогам законодавства більшості країн СНД, та містить докладні (а) відомості про дані, що збираються, (б) мету, (в) способи їх збору, (г) обробки та (д) використання.


Примітка для користувачів РФ: справжня Політика відповідає вимогам Федерального закону від 27.07.2006 р №152-ФЗ «Про персональні дані».


Примітка для європейських користувачів: справжня Політика не відповідає вимогам передбаченим Загальним регламентом захисту даних (Регламент ЄС 2016/679 від 27 квітня 2016 року, або GDPR), тому прийняття та обробка персональних даних резидентами та громадянами країн ЄС не здійснюється.

12. Інформація про постачальника Послуг і власника сайту

ТОВ "Юла Компані"
07301, Київська обл., м. Вишгород, вул. Яблунева, буд. 243, кв. 5
код ЄДРПОУ 43866263
З будь-яких питань звертайтесь за адресою електронної пошти praktika.support@yula.ua